Evaluare IT-BOSS Computer Service Brasov

IT-BOSS Computer Service oferă servicii IT de cea mai bună calitate în Brașov și împrejurimi la cele mai bune prețuri. Cu o experiență de peste 3000 de clienți mulțumiți, IT-BOSS Computer Service oferă servicii de înaltă calitate și promptitudine.

IT-BOSS Computer Service se află pe strada Grivitei 22 din Brașov și oferă o gamă largă de servicii IT, inclusiv instalare Windows, router WIFI, consultanță și suport tehnic. De asemenea, oferă reparații de calculatoare, administrare de rețea, webhosting, schimbare display laptop, schimbare pasta termo, asamblare PC gaming, curățare laptop de praf, upgrade SSD și alte servicii.

IT-BOSS Computer Service oferă garanție de 90 de zile pentru toate serviciile sale și este disponibil în weekend. Pentru a obține o programare, clienții pot contacta IT-BOSS Computer Service prin email la contact@it-boss.ro. De asemenea, clienții pot contacta IT-BOSS Computer Service prin WhatsApp, Facebook Messenger, Telegram, Instagram sau Facebook.

IT-BOSS Computer Service oferă instalare Windows la prețuri accesibile și rapidă. Instalarea sistemului de operare Windows include toate driverele și se asigură că imaginile și documentele personale sunt în siguranță. De asemenea, IT-BOSS Computer Service oferă schimbare display laptop, schimbare pasta termo, asamblare PC, curățare laptop și upgrade SSD.

IT-BOSS Computer Service oferă, de asemenea, mentenanță IT, reparații de calculatoare, administrare de rețea, webhosting și externalizare IT. Acestea sunt toate serviciile oferite de IT-BOSS Computer Service și sunt disponibile în intervalul orar 10:00-18:00.

IT-BOSS Computer Service este una dintre cele mai bune servicii de reparații de calculatoare din Brașov, oferind servicii de înaltă calitate și promptitudine la cele mai bune prețuri. Cu garanția de 90 de zile și peste 3000 de clienți mulțumiți, IT-BOSS Computer Service este una dintre cele mai bune opțiuni pentru servicii IT în Brașov.